Tennisclub Herzele

Onze club

Over Tc Herzele

Hartelijk welkom op de website van Tennisclub TC Herzele.

Wij zijn een gezellige, familiale en kindvriendelijke club gelegen aan het sportcomplex “De Steenoven” te Herzele. Nadruk ligt op sfeer en een feel-good ervaring, waarbij de recreatiespeler zowel als het competitiebeest aan zijn trekken komt.

Onze 4 buitenterreinen, 2 gravel- en 2 kunstgrasterreinen, laten je toe om bijna op ieder moment van het zomerseizoen de tennisrackets te kruisen, ook wanneer het mooie weer even niet van de partij is kan je na een regenbui snel terug aan de slag op het kunstgrasterrein.

Een aantal jaarlijkse activiteiten, voor recreant zowel als competitiespeler, staan garant bij TC Herzele voor een aangename en sportieve tenniservaring.

En iedereen is welkom...

Daarnaast bieden wij een professionele begeleiding aan voor beginnende tennisspelers in de vorm van groepslessen of privéles, gecoacht door gediplomeerde lesgevers.

Onze tennisopleidingen voor de jeugd zijn van een uitzonderlijke hoge kwaliteit en een essentiële factor voor de toekomst en de verdere uitbouw van de club.

De club wenst ook de gemeente Herzele van harte te bedanken voor de steun, zowel financieel als logistiek . Hun bijdrage is een belangrijk onderdeel voor het welslagen van onze club. Wij weten deze hulp zeker naar waarde te schatten.

Tot binnenkort op de club of op het terrein.

Met sportieve groeten, Johan Woumans, de voorzitter

Iedereen welkom

Onze huisregels

Als nieuw lid is het prettig om snel te weten wat de regels en afspraken zijn binnen onze tennisclub. Daarom hebben we die in deze uitgave van Huisregels bij elkaar gebracht. We zorgen ervoor dat je deze informatie ook via onze website kunt inzien. Kijk daarom regelmatig op onze site voor de meest actuele informatie.

Zijn er nog vragen, neem dan contact op met een van de bestuursleden. De contact gegevens en de verdeling van de bestuurstaken zijn hier achteraan als bijlage te vinden.